MINDFULNESS trainingen

8- Weekse Mindfulness Training ter verlichting van stressklachten 

Een nieuwe groep start in het najaar 2024, houdt de agenda in de gaten!

Zeeën van tijd hebben, niet meer geleefd worden! Hoe doe je dat? Het is eenvoudiger dan je denkt. Mindfulness is alles wat je doet met aandacht doen, zoals lopen en fietsen, afwassen of een krantje lezen. Mindfulness betekent zien wat er echt is, wat zich kenbaar maakt erkennen in het hier en NU. Zonder erover te oordelen, ergens naar te streven of te willen veranderen. Zodat er ruimte ontstaat om keuzes te maken op basis van persoonlijke waarden en behoeften en aansluiten bij jouw persoonlijke veilige grens. Mindfulness is een mentale fitness, “tandenpoetsen van de geest” en betekent inzicht krijgen hoe de geest werkt. Onze automatische neigingen direct vanuit een impuls te reageren op prikkels uit onze directe leefomgeving. Ieder kent wel de verleiding van het snoepgoed bij de kassa en de neiging om wat te pakken. 

Gedurende 8 weken leren we stap voor stap omgaan met de dwingende werking van de geest. We trainen de ‘monkey mind’, het steeds afgeleid zijn door gedachten die slingeren van tak naar tak en van geen ophouden weten. Tijdens de mindfulness oefeningen train je de geest opmerkzaam te zijn naar gedachten gevoelens en lichamelijke sensaties zonder erover te oordelen. Zodat je meer regie ervaart en minder een speelbal bent van dagelijkse drukte en verleidingen. 

Info en aanmelding via contactformulier of agenda tabblad. 

De kosten zijn 375,00 euro. De trainingen kunnen (deels) worden vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag na bij uw zorgverzekering (aanvullend), gemeente WMO. 

Individuele Mindfulness Training is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier. Een individuele sessie duurt 1.30 uur en kost 575,00 euro. tarieven zijn inclusief een intake gesprek van 1 uur en werkboek.

TANDEM-training

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 6d64a2_b7aa854b3210467ab3e6ab6a67ee2349_mv2.jpg

Training in Aandacht voor Dementerenden en Mantelzorger

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_20190328_000626-1024x836.jpg

TANDEM-training

Nieuwe groep start in het najaar 2024, houdt de agenda in de gaten.

  • Kosten: 350.00 euro per deelnemer.
  • Vergoeding: TANDEM-training kan (deels) worden vergoed door de zorgverzekeraar, vraag dit na bij uw zorgverzekering (aanvullend) of bij uw gemeente, instantie WMO .
  • klik op activiteiten en kopje mindfulness trainingen als je meer wilt weten over deze training.
  • Aanmelding: via het contactformulier klik hier op Contact
Trainer Esther
Lie-A-Kwie